This site is part of the Global Exhibitions Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.


Self-Storage Design Study: Inventive Use of Space, by Janus International

Continued from page 1

Janus coffee area***
Galvalume offers an effective boundary for a kitchen area, with a swing door as its opening.

Janus cut off***

These units actually have a step-down access, a unique way to use space.

Janus storage locker***  Janus large unit***
Lockers were installed at the end of an aisle to maximize space where a unit would not work. A large storage unit was placed near the facility entrance to attract greater attention and provide easy access.

comments powered by Disqus